Ελεύθερος ο αντιδήμαρχος μετά την επίθεση αδέσποτων σκύλων σε 44χρονη

Ελεύθερος ο αντιδήμαρχος μετά την επίθεση αδέσποτων σκύλων σε 44χρονη

Επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων δέχθηκε μία 44χρονη, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, σε περιοχή του Φιλύρου Θεσσαλονίκης. Εις βάρος του αντιδημάρχου σχηματίσθηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, περίπου δέκα μεγαλόσωμα σκυλιά δάγκωσαν τη 44χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της, με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Κατά πληροφορίες, η παθούσα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του αρμόδιου αντιδημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη. Ο αντιδήμαρχος, που είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, έθεσε εαυτόν στη διάθεση των αρχών και μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Με εντολή εισαγγελέα διατάχθηκε να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι