Ελεύθερος ο 40χρονος επιχειρηματίας που είχε απαχθεί προ διμήνου

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν στο Φάληρο

Ελεύθερος αφέθηκε ο 40χρονος επιχειρηματίας που είχε απαχθεί στο Ντράφι προ διμήνου, τις 29 Δεκεμβρίου, ενώ επέστρεφε σπίτι μόνος του μετά από γεύμα σε ταβέρνα. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο επιχειρηματίας αφέθηκε από τους απαγωγείς του στο Τατόι, μετά την καταβολή άγνωστου σε εμάς ποσού (φημολογείται ότι καταβλήθηκαν 800.000 ευρώ).

Οι απαγωγείς είχαν ζητήσει αρχικά δύο εκατομμύρια, αλλά η οικογένεια του 40χρονου εμπόρου ανταλλακτικών Γιώργου Κυπαρίσση δεν μπορούσε να  συγκεντρώσει αυτό το ποσό και έγιναν παζάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απαγωγή μπορεί να σχετιζόταν και με οφειλές του θύματος που εμπορευόταν ανταλλακτικά αυτοκινήτων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Τη νύχτα που απήχθη, είχε φύγει από ταβέρνα στα Λιόσια και πήγαινε σπίτι του, μιλούσε δε στο κινητό με την φίλη του, που τον άκουσε ξαφνικά να φωνάζει “Βοήθεια”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι