Ελισάβετ προς Πρόεδρο Ελλάδας: Δύσκολη χρονιά, μα έρχονται καλύτερες

Ζάκυνθος

«Με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη του Ελληνικού Πολέμου για την Ανεξαρτησία, θα ήθελα να σας μεταβιβάσω Εξοχότατη τα συγχαρητήριά μου, μαζί με τις καλύτερες ευχές για τον ελληνικό λαό. Έπειτα από μια δύσκολη χρονιά, είμαι βέβαιη πως οι εορτασμοί των 200 ετών της ανεξαρτησίας θα φέρουν την υπόσχεση για καλύτερους καιρούς, καθώς ενδυναμώνουν της θερμές σχέσεις μεταξύ των δύο κυβερνήσεων και λαών», γράφει στην επιστολή της η Ελισάβετ.

Δεν είναι σαφές αν η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρεται σε δύσκολη χρονιά μόνον για το πρόβλημα της πανδημίας ή αν υπονοεί  και άλλες περιπέτειες της χώρας μας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι