Έληξε η “ομηρία” στην Κρήτη – Αυτοτραυματίσθηκε ένας Σύρος

Νέα κατολίσθηση στην Κόρινθο – Ξανάκλεισε ο Ισθμός

Υπόθεση ομηρίας εργαζομένων σε εταιρεία πλησίον της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, εκτυλίχτηκε την τελευταία ώρα, αν και δεν είναι απολύτως σαφές κατά πόσον ο “οπλοφόρος” απειλούσε άλλους ή τον εαυτό του, ούτε ξέρουμε αν κρατούσε μαχαίρι ή απλό ξυράφι.

Εκείνο που ξέρουμε είναι ότι πρόκειται για Σύρο και ότι  “μαχαιρώθηκε” μόνος του ή προκάλεσε με ξυράφι τραύματα στα χέρια του.

Ο Σύρος, για την ψυχική κατάσταση του οποίου δεν υπάρχει ακριβής εικόνα, φέρεται να εισέβαλε στα γραφεία της Εκπαιδευτικής – Αναπτυξιακής εταιρείας “Πλοηγός” στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο και επιχείρησε να κρατήσει ομήρους τους υπάλληλους. Ο άνδρας ζητούσε κάποιες βεβαιώσεις που θα του επέτρεπαν να φέρει στην Ελλάδα την σύζυγο του.

Στο σημείο μετέβη ειδικός διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας, που τον έπεισε να δώσει τέλος στο επεισόδιο. Ο άνδρας αυτοτραυματίστηκε ελαφρά στα χέρια από το αιχμηρό αντικείμενο που κρατούσε, μαχαίρι ή ξυράφι. Διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι