Ελλάδα – κορονοϊός: Άλλοι δύο ασθενείς με Covid-19 απεβίωσαν

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Την τελευταία τους πνοή άφησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας δύο ακόμα ασθενείς που νοσηλεύονταν με κορονοϊό σε νοσοκομεία της Αττικής. Πρόκειται για έναν 68χρονο που νοσηλευόταν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και έναν 95χρονο στο «Σισμανόγλειο».

Αμφότεροι αντιμετώπιζαν υποκείμενα νοσήματα. Σημειώνεται ότι το βράδυ της Κυριακής είχε χάσει τη ζωή του και ένας 84χρονος που νοσηλευόταν στο «Σωτηρία». Χθες ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει 409 θανάτους. Έτσι, πλέον ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό ανέρχεται στους 412. Τα κρούσματα του τελευταίου 24ωρου ήταν 229, ενώ ο συνολικός αριθμός τους είναι 19.842, εκ των οποίων το 55,8% άνδρες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι