Ελλάδα-κορονοϊός: Τους 51 έφτασαν οι νεκροί… “έφυγε” 51χρονος

Ελλάδα-κορονοϊός: Τους 51 έφτασαν οι νεκροί… “έφυγε” 51χρονος

Στους 51 ανέβηκε ο αριθμός των θυμάτων του κορOνοϊού, καθώς ένας 51χρονος από την Καστοριά, άφησε την τελευταία του πνοή. Ο 51χρονος που κατάγεται από την Καστοριά ήταν γυμναστής και άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης, ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του καναλιού, ο άτυχος άνδρας, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε διακομισθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη. Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε, χρειάστηκε να διασωληνωθεί και τελικά κατέληξε αργά το βράδυ της Τετάρτης. Με τον θάνατο αυτό ο αριθμός των θυμάτων έφτασε τους 51 στην χώρα, καθώς χθες ο Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε την απώλεια ενός ακόμη πολίτη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx