Ελλάδα – κορονοϊός: Τρεις ακόμα νεκροί σήμερα, 76 συνολικά

Ελλάδα – κορονοϊός: Τρεις ακόμα νεκροί σήμερα, 76 συνολικά

Υπέκυψαν στον κορονοϊό τρεις άνδρες σήμερα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό νεκρών στην Ελλάδα στους 76. Πρόκειται για έναν 82χρονο που νοσηλευόταν στην Πάτρα, έναν 72χρονο στην Αλεξανδρούπολη και έναν 78χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση το απόγευμα της Κυριακής, τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα ανέρχονταν σε 1.735 και οι νεκροί έφταναν τους 73, σύμφωνα με ανακοίνωσε που έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος του υπ. Υγείας για τον κορονοϊό, κ. Σωτήρης Τσιόδρας. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του ΕΟΔΥ για την επιδημία στην Ελλάδα, η μέση ηλικία των θανάτων είναι 74 έτη, με εύρος 39 έως 95 ετών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx