Έλληνας φωτογραφήθηκε με την ελληνική σημαία στην Αγία Σοφία

Έλληνας φωτογραφήθηκε με την ελληνική σημαία στην Αγία Σοφία

Με ειρωνείες αντέδρασαν Τούρκοι χρήστες του X (Twitter) στην ανάρτηση Έλληνα προσκυνητή της Αγίας Σοφίας, ο οποίος άνοιξε την ελληνική σημαία που είχε μαζί του στο γυναικωνίτη και έγραψε σε ανάρτησή του “Αγαπημένη μου Πόλη, για πάντα ελληνική”.

Τη φράση αυτή πάντως δεν την έγραψε στο Twitter όπου απλά ανήρτησε τη φωτογραφία, αλλά στο Facebook. Τούρκοι σχολιάζουν “σου έλειψε το κολύμπι και είναι κρύα η θάλασσα”.

Ο νεαρός Έλληνας μπήκε στην εκκλησία ως τουρίστας πληρώνοντας το αντίτιμο που δίνουν όλοι όσοι δεν είναι μουσουλμάνοι -δωρεάν μπαίνουν μόνον οι μουσουλμάνοι που θεωρούνται προσκυνητές, ενώ όλοι οι άλλοι θεωρούνται επισκέπτες μουσείου.

Εν συνεχεία φωτογραφήθηκε στο γυναικωνίτη, καθώς οι “τουρίστες” μπορουν να επισκέπτονται μόνον συγκεκριμένα σημεία του ναού. Φωτογραφία ανάλογη έβγαλε και έξω από την εκκλησία.

 

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι