Ελληνική Λύση: Εθνική ήττα με την υπογραφή του Μητσοτάκη τα αμερικάνικα F-16 στην Τουρκία

Σε "μεταφορά ελληνικών F-16 στην Ουκρανία" αναφέρεται το Newsweek – Tί λένε πηγές του ΥΠΕΘΑ

«Η αποκάλυψη του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι “η Τουρκία υπέγραψε την επιστολή αποδοχής των πωλήσεων F-16”, συνιστά μια ολέθρια εθνική ήττα, καθώς ο μισέλληνας Ερντογάν θα αποκτήσει 40 μαχητικά αεροσκάφη F-16 Block 70 και 79 κιτ εκσυγχρονισμού F-16, ανατρέποντας έτσι τις ισορροπίες στο Αιγαίο», υποστηρίζει η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «αυτή η εθνική ήττα έχει την “υπογραφή” του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θέτει την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας σε κίνδυνο, ξεπλένοντας τον δικτάτορα Ερντογάν και επιτρέποντάς του να εξοπλιστεί εις βάρος της πατρίδας μας». Καταλήγοντας τονίζεται στην ανακοίνωση ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, «που διέπραξε αυτό το εθνικό έγκλημα, προδίδοντας τον αγώνα της ελληνικής ομογένειας, θα λογοδοτήσει “πολιτικά” και όχι μόνο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι