Ελληνική Λύση για Σούνακ: Μπανανία είμαστε;

Ελληνική Λύση για Σούνακ: Μπανανία είμαστε;

Τη δυσαρέσκειά της για τη στάση του Βρετανού πρωθυπουργού αλλά και για το κύρος της ΝΔ εξέφρασε η Ελληνική Λύση

«Η άρνηση του Βρετανού πρωθυπουργού Σούνακ να δεχθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος βρισκόταν ήδη στην χώρα, συνιστά μία ασύλληπτη και πρωτοφανή πρόκληση, η οποία παραπέμπει σε μπανανίες και όχι σε κυρίαρχα κράτη», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με το κόμμα «την ίδια στιγμή, η Βρετανία υπέγραψε αμυντική συμφωνία με την βάρβαρη Τουρκία, την οποία μάλιστα ανακοίνωσε ο ίδιος ο υπουργός άμυνας της χώρας, με διθυραμβικά σχόλια». Παράλληλα, η Ελληνική Λύση επισημαίνει ότι «είχε προειδοποιήσει έγκαιρα ότι η πολιτική του ‘δεδομένου και πρόθυμου συμμάχου’, είναι καταστροφική για τα εθνικά συμφέροντα» και «δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε».

«Απαιτούμε λεπτομερείς εξηγήσεις για την ύψιστη αυτή προσβολή, που δείχνει φυσικά ότι η ΝΔ είναι πολύ ‘μικρή’ για να εκπροσωπεί την πατρίδα μας», καταλήγει η Ελληνική Λύση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι