Ελληνική Λύση: Ο Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός της φτώχειας

Βελόπουλος : "Κατέθεσα αίτημα στην ΑΔΑΕ για το τηλέφωνο μου"

«Όταν διαλύεις τον θεσμό της οικογένειας, επιβάλλοντας ανελλήνιστα πρότυπα, όταν κηρύσσεις τον πόλεμο στην Ορθοδοξία και φτωχοποιείς τους Έλληνες, τότε φέρεις την κύρια ευθύνη για την έκρηξη των κρουσμάτων σχολικού εκφοβισμού και της βίας μεταξύ ανηλίκων», τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση.

«Ο θυμόσοφος ελληνικός λαός άλλωστε λέει “όπου φτώχεια και γκρίνια”. Εμείς προσθέτουμε ότι “όπου φτώχεια δυστυχώς και εγκληματικότητα και παραβατικότητα”», προσθέτει.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του κόμματος, «ο εκβαρβαρισμός όμως της ελληνικής κοινωνίας, οφείλεται κυρίως στην έλλειψη ελληνικής παιδείας, ελληνικών προτύπων, ελληνορθόδοξων αρχών και αξιών. Όπου υποχωρεί ο ελληνισμός, έρχεται η βαρβαρότητα! Το δίλημμα λοιπόν στις 9 Ιουνίου είναι ξεκάθαρο: Ελληνισμός ή βαρβαρότητα».

«Έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια ληστείας και εξαθλίωσης των Ελλήνων, ο Κυρ. Μητσοτάκης ισχυρίζεται ότι “αναγνωρίζει” το πρόβλημα της ακρίβειας αλλά επιμένει ότι η “αποκλιμάκωση του πληθωρισμού” (που καταγράφεται μόνο στα χαρτιά) θα “ανακουφίσει” τους πολίτες», τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση.

Όπως επισημαίνει, «από τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς περί “άμεσης λήψης μέτρων” ώστε να καταπολεμηθεί η ακρίβεια φτάσαμε στην “κατανόηση της ακρίβειας” έπειτα από 3 χρόνια απραξίας και “πληθωρισμού κερδοσκοπίας”».

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του κόμματος, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός της φτώχειας και της εξαθλίωσης των Ελλήνων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι