Ελληνική Λύση: Το “ΑΕΠ Μητσοτάκη” προέκυψε από αλχημείες με αναθεώρηση από το 2019

Ελληνική Λύση: Το “ΑΕΠ Μητσοτάκη” προέκυψε από αλχημείες με αναθεώρηση από το 2019

«Ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη “Κυριακάτικη ανάρτηση εξαπάτησης” πανηγυρίζει επειδή η ΕΛΣΤΑΤ, με “αλλαγή μεθοδολογίας”, αύξησε το ΑΕΠ στα χαρτιά κατά 5 δισ. με αναδρομική αναθεώρηση από το 2019!», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι «ο Κ. Μητσοτάκης αντί να πανηγυρίζει με αλχημείες θα έπρεπε να απολογηθεί και να λογοδοτεί για την καταστροφή που έχει επιφέρει στην πατρίδα και στην κοινωνία καθώς και για την οικονομική αλήθεια ότι μετά από 14 χρόνια θυσιών και μαρτυρίου, το “ΑΕΠ Μητσοτάκη” δεν έχει καταφέρει να φτάσει το αντίστοιχο του 2010!  Πέρασαν 14 ολόκληρα χρόνια εκ των οποίων τα 8 έχουν την “σφραγίδα Μητσοτάκη” και ο ίδιος είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που κυβερνά “εκτός μνημονίου” για πέντε ολόκληρα χρόνια! Εάν οι Έλληνες θέλουν να σωθεί η πατρίδα και η κοινωνία, θα πρέπει να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους “πρωθυπουργούς – αλχημιστές” και τα δεκανίκια τους, στις επόμενες εκλογές», καταλήγει η Ελληνική Λύση.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx