Ελληνική Λύση: Το παρακράτος της ΝΔ και οι χορηγοί του θα λογοδοτήσουν
08/05/2025
Στους μηχανισμούς προπαγάνδας της κυβέρνησης, στο “παρακράτος” και στην υπόσχεση για λογοδοσία όσων εμπλέκονται, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Λύση.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Η Ελληνική Λύση εδώ και χρόνια καταγγέλλει το κολοσσιαίο πολιτικό σκάνδαλο: Το χρεωκοπημένο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που χρωστά μισό δισεκατομμύριο ευρώ, δαπανά εκατομμύρια για να διατηρεί μηχανισμούς προπαγάνδας, χωρίς φυσικά αυτά να εκταμιεύονται από τα άδεια ταμεία του κόμματος.
Σήμερα γνωρίζουμε σχεδόν όλες τις παραμέτρους αυτού του κομματικού, μιντιακού, επιχειρηματικού παρακράτους που εισέπραττε πακτωλό χρήματος από το δημόσιο και κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες για να χρηματοδοτεί ακόμα και «κουκουλοφόρους» δολοφόνους χαρακτήρων.
Όταν εμείς τα καταγγέλλαμε, κάποιοι μας έλεγαν «ψεκασμένους». Σήμερα όμως «τρίβουν τα μάτια τους» για το εύρος αυτού του τεράστιου σκανδάλου που περιλαμβάνει την διάπραξη πλήθους κακουργημάτων, αλλά και εγκλημάτων κατά του πολιτεύματος.
Για ακόμη μια φορά λοιπόν η Ελληνική Λύση θα αγωνιστεί μέχρι να λογοδοτήσουν παραδειγματικά όλοι οι εμπλεκόμενοι, με κουκούλα ή χωρίς.