Ελληνοτουρκική συνάντηση (;) στο ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες

Ελληνοτουρκική συνάντηση (;) στο ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες

Στις Βρυξέλλες θα γίνει, αύριο, η παρουσίαση των ελληνικών παρατηρήσεων επί των προτάσεων του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ.

Διπλωματικές πηγές αναφέρουν ανεπισήμως ότι θα γίνει τελικά συνάντηση μονίμων αντιπροσώπων Ελλάδας και Τουρκίας στο ΝΑΤΟ «για να συνεχιστεί η συζήτηση ως προς τις προτάσεις του γγ του ΝΑΤΟ με τις ελληνικές παρατηρήσεις». Δεν αποσαφηνίζεται, όμως, έστω και ανεπισήμως, αν η ελληνική πλευρά εμμένει στο να συνομιλεί μόνον με τον ευπρόσωπο του γενικού γραμματέα και να μην απευθύνεται στον Τούρκο εκπρόσωπο ή αν, επειδή αποσύρθηκε το Ορούτς Ρέις, αρχίζει πλέον διάλογος μεταξύ των δύο αντιπροσώπων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι