Έλον Μασκ: Δώστε πίσω στον κόσμο την ελευθερία του – Φασιστική η καραντίνα

Έλον Μασκ: Δώστε πίσω στον κόσμο την ελευθερία του – Φασιστική η καραντίνα

«Δώστε στον κόσμο την ελευθερία» του δήλωσε ο επικεφαλής της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης.

Συγκεκριμένα, ο Μασκ χαρακτήρισε φασιστικούς τους περιορισμούς που επιβάλλονται στις μετακινήσεις στις ΗΠΑ λόγω κορονοϊού, με την εταιρεία του κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων να ανακοινώνει κέρδη για 3ο συνεχές τρίμηνο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η παραγωγή της Tesla επηρεάστηκε σημαντικά από την απόφαση των αρχών να κλείσει λόγω πανδημίας το εργοστάσιο στην Καλιφόρνια και να σταματήσει να φτιάχνει αυτοκίνητα ήδη από τις 24 Μάρτη.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης εχθές, ο Μασκ δεν γνωρίζει πότε θα ξαναρχίσει την παραγωγή οχημάτων η Tesla στην Καλιφόρνια, κάνοντας λόγο για σοβαρό κίνδυνο για τις επιχειρήσεις από την καραντίνα.

«Δώστε πίσω την ελευθερία του στο λαό», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Έλον Μασκ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι