Ένας νεκρός από φωτιά στο «Παπανικολάου» – Εκκενώθηκε η κλινική Covid

Ένας νεκρός από φωτιά στο «Παπανικολάου» – Εκκενώθηκε η κλινική Covid

Ένας άνθρωπος ανασύρθηκε νεκρός μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 9 το πρωί. Η φωτιά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εκδηλώθηκε σε θάλαμο στην κλινική COVID, στον 2ο όροφο του κτιρίου, στον οποίο -σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου- νοσηλεύονται 20 περίπου ασθενείς. Άλλοι δύο ασθενείς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στην πτέρυγα της Εντατικής.

Πυροσβέστες και νοσηλευτές απομακρύνουν τους νοσηλευόμενους ασθενείς, ενώ όπως διαβεβαιώνουν πηγές της πυροσβεστικής, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι η φωτιά έχει περιοριστεί.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς μετέχουν 11 οχήματα της Πυροσβεστικής και 30 πυροσβέστες. Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες η πυρκαγιά προκλήθηκε στην κλινική Covid από ασθενή που άναψε τσιγάρο δίπλα σε φιάλες οξυγόνου. Στο νοσοκομείο θα μεταβούν ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η αναπληρώτρια υπουργός Μίνα Γκάγκα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι