Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση προς Σιγκαπούρη

Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση Λονδίνο-Σιγκαπούρη,

Ένας επιβάτης έχασε τη ζωή του και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν σε πτήση με Boeing 777-300ER της Singapore Airlines, που εκτελούσε δρομολόγιο από το Λονδίνο προς τη Σιγκαπούρη και προσγειώθηκε στην Μπανγκόκ εν μέσω αναταράξεων.

Συγκεκριμένα, το Boeing 777-300ER  που εκτελούσε την πτήση Λονδίνο-Σιγκαπούρη εξετράπη της πορείας του στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης και προσγειώθηκε στις 15:45 τοπική ώρα (08:00 GMT). Πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και των έντονων αναταράξεων. Τουλάχιστον δέκα ασθενοφόρα έσπευσαν στο αεροδρόμιο για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Σύμφωνα με το BBC, το αεροσκάφος μετέφερε συνολικά 211 επιβάτες και 18 μέλη του πληρώματος, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θύματος.

Η Singapore Airlines αναφέρει ακόμα ότι συνεργάζεται με τις αρχές για την παροχή ιατρικής βοήθειας στους τραυματίες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx