Ενας νεκρός και τρεις τραυματίες από κατάρρευση γέφυρας σε μεγάλη αρτηρία στο Βέλγιο

Ενας νεκρός και τρεις τραυματίες από κατάρρευση γέφυρας σε μεγάλη αρτηρία στο Βέλγιο

Ένας εργάτης σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από τη μερική κατάρρευση γέφυρας η οποία επρόκειτο να κατεδαφιστεί, στα περίχωρα της πόλης Λα Λουβιέρ.

Δυστύχημα σημειώθηκε σε γέφυρα του αυτοκινητοδρόμου Ε42 που διασχίζει ένα κανάλι στο ύψος της πόλης Λα Λουβιέρ. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters πως ένας εργάτης που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, υπέκυψε στα τραύματά του και άλλοι τρεις εξακολουθούν να νοσηλεύονται. Το δυστύχημα συνέβη όταν κατέρρευσε τμήμα της χαλύβδινης γέφυρας πάνω σε φορτηγίδα που ήταν αγκυροβολημένη κάτω από αυτήν για να απομακρύνει μπάζα. Σύμφωνα με το βελγικό πρακτορείο Belga, δώδεκα άνθρωποι εργάζονταν στη γέφυρα τη στιγμή της κατάρρευσης. Δεν είναι σαφές αν όλοι οι τραυματίες ήταν εργαζόμενοι πάνω στη γέφυρα ή ναύτες στη φορτηγίδα.

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx