ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τραγικός χαμός εργαζόμενου σε εργοτάξιο πίσσας στη Λεπενού Αγρινίου

Ένας νεκρός στη μεγάλη φωτιά σε εργοτάξιο στη Λεπενού

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει σε εργοταξιακό χώρο στην θέση Λαγκάδα Λεπενούς, το πρωί της Τρίτης 25/6.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr από τη φωτιά υπάρχει ένας νεκρός. Πρόκειται για έναν 52χρονο, χειριστή μηχανήματος, ο οποίος δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς και εγκλωβίστηκε βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με ανταπόκριση της ΕΡΤ στην επιχείρηση συμμετέχει και εναέριο μέσο, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για δύο ακόμη τραυματίες, αλλά κι έναν αγνοούμενο. Στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά.

Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου και οι μάρτυρες αναμένεται να μεταβούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας για να καταθέσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος που έχασε τη ζωή του είχε έρθει προ ημερών από την Αθήνα για να εργαστεί στο εργοστάσιο.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 8 σε εργοτάξιο όπου παράγεται πίσσα, με πυκνούς καπνούς να είναι ορατοί από μεγάλη απόσταση. Προς ώρας δεν έχει αποσαφηνιστεί το τι ακριβώς οδήγησε στην εκδήλωση της πυρκαγιάς.

Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής έχει σπεύσει στο σημείο και επιχειρεί για την κατάσβεση ενώ παράλληλα διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό εγκλωβισμένων στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά. Μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, σύμφωνα με μαρτυρίες, ακολούθησαν εκρήξεις, καθότι στο εργοτάξιο υπήρχαν εύφλεκτα υλικά.

Στο σημείο βρίσκεται και δύναμη της Αστυνομίας, ενώ η διέλευση των οχημάτων από και προς το σημείο έχει απαγορευτεί.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι