Ενδιαφέρον της υπουργού Τουρισμού για τη οικογένεια ομογενούς που νεαροί ξυλοφόρτωσαν στο Ηράκλειο

Η Κεφαλογιάννη ανοίγει περπατησιά

Την παρέμβαση της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη προκάλεσε το γεγονός της  επίθεσης που δέχτηκε οικογένεια ομογενούς που έκανε τις διακοπές της στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Κρήτης, ο 49χρονος ομογενής με καταγωγή από την Κρήτη, αλλά πλέον υπήκοος Καναδά, έκανε διακοπές στο Ηράκλειο με την Φινλανδή σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 14 και 16 ετών. Βρέθηκαν σε ένα μπαράκι, όπου κάποια στιγμή ενώ έπιναν τα ποτά τους, ένας νεαρός από απροσεξία έκαψε με το τσιγάρο του τον ομογενή. Ακολούθησε ένταση και εν συνεχεία όμως άναψαν τα αίματα και η παρέα των νεαρών -που ήταν όλοι ντόπιοι- χτύπησαν άγρια τον άνδρα, ενώ επιτέθηκαν και στα άλλα μέλη της οικογένειας, καθώς τα παιδιά και η σύζυγος προσπάθησαν να προστατεύσουν τον 48χρονο.

Ο γιος του ομογενούς έκπληκτος και οργισμένος είπε σε τηλεοπτικό σταθμό «τι γίνεται εδώ πέρα; Χτυπάτε και γυναίκες!!;;» ενώ η 40χρονη Φινλανδή είπε ότι χτυπούσαν τον άνδρα της ακόμα κι όταν πλέον είχε πέσει αναίσθητος στο πάτωμα «γιατί αυτοί ήθελαν να τον σκοτώσουν».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη επικοινώνησε με το διοικητή του νοσοκομείου Ηρακλείου για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Ελληνοκαναδού που ξυλοκοπήθηκε, με την υπουργό Τουρισμού να ζητά να μεταφέρουν στην οικογένεια το ενδιαφέρον της. Ο 48χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου επειδή είχε χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά θεωρείται ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του και ότι μάλλον δεν υπάρχει απειλητικό αιμάτωμα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι