Ενέκριναν και οι Σαουδάραβες το εμβόλιο της Pfizer

Πρωτοβουλία της περιφέρειας Αττικής για Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Η Σαουδική Αραβία έγινε σήμερα η τέταρτη χώρα στον κόσμο που ενέκρινε την εισαγωγή και χορήγηση του εμβολίου των Pfizer / BioNTech.

Πριν από μερικές ημέρες, το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν η πρώτη χώρα που το ενέκρινε, ακολούθησε το Μπαχρέιν, ο Καναδάς και σήμερα η Σαουδική Αραβία. Σήμερα αναμένεται και η απόφαση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ. Ο σαουδαραβικός Οργανισμός Φαρμάκων ανακοίνωσε πως τα δεδομένα της Pfizer υποβλήθηκαν στην Αρχή Τροφίμων και Φαρμάκων της Σαουδικής Αραβίας τον Νοέμβριο, περιγράφοντας λεπτομερώς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου. Στη συνέχεια, τα δεδομένα μελετήθηκαν και αποφασίσθηκε η έγκριση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx