Ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας : 2 νεκροί σήμερα, 81 σύνολο, 1832 συνολικά κρούσματα

Ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας : 2 νεκροί σήμερα, 81 σύνολο, 1832 συνολικά κρούσματα

Οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα ανέρχονται σε 81, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Σε συνολικά 1.832 ανέρχονται τα συνολικά κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, σήμερα, Τρίτη. Σήμερα, καταγράφηκαν 77 νέα κρούσματα, όπως εξήγησε.

Ακόμη δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό σε 81 νεκρούς στην Ελλάδα.

Από τους ασθενείς από τον κορονοϊό, οι 90 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία των διασωληνωμένων είναι τα 66 έτη. Εξ αυτών, οι 19 είναι γυναίκες. Οι 72 από αυτούς έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι