Εννέα συλλήψεις σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά στη Δυτική Αττική

Ακρόπολη: Χτύπησαν ανήλικη για να της κλέψουν την αλυσίδα - Τρεις συλλήψεις

Η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε σήμερα το πρωί επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά και συγκεκριμένα στο Βλυχό, τη Νέα Ζωή και τα νεόκτιστα Ασπροπύργου. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, οι Αρχές πραγματοποίησαν έρευνες σε σπίτια, όπου συνέλαβαν, μεταξύ άλλων, και μέλη συμμορίας που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν εννέα άτομα, εκ των οποίων ο έναν έγκλειστο σε φυλακές. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τέσσερα οχήματα, ρούχα που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες σε διαρρήξεις, πλήθος κλοπιμαίων, 3.000 ευρώ, μία καραμπίνα και αρκετά φυσίγγια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx