Ένοπλη ληστεία στο κέντρο της Αθήνας (upd)

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Μια ένοπλη ληστεία έγινε σήμερα σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ληστεία έγινε νωρίς το μεσημέρι, κατά τις 12:00, στην οδό Μητροπόλεως 53 όταν δύο άτομα εισέβαλαν σε υποκατάστημα τράπεζας και με την απειλή όπλων απέσπασαν 10.000 ευρώ και διέφυγαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ληστές έφεραν βαρύ οπλισμό και ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες. Ο ένας μάλιστα φέρεται να κρατούσε καλάσνικοφ. Οι δράστες βγήκαν από ένα στενό και μπήκαν στην τράπεζα. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ένοπλοι μπήκαν στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς επί της οδού Μητροπόλεως, φορώντας βερμούδες και κοντομάνικα. Ο ένας από αυτούς φέρεται να είχε ένα πολύ χαρακτηριστικό τατουάζ στο πόδι, που είναι άγνωστο για ποιο λόγο το είχε εκτεθειμένο (και άρα αναγνωρίσιμο) ή αν το είχε κάνει επί τούτου (δεν ήταν μόνιμο δηλαδή) και το απάλειψε εν συνεχεία, για να παραπλανήσει τις αρχές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι