VIDEO

Ελεύθεροι οι όμηροι στην Ολλανδία – Συνελήφθη ο δράστης

Ελεύθεροι οι όμηροι στην Ολλανδία – Συνελήφθη ο δράστης
EPA/PERSBUREAU HEITINK

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στην εκκένωση 150 κατοικιών στην περιοχή.

Ελεύθεροι αφέθηκαν όλοι οι άνθρωποι που κρατούνταν όμηροι σε παμπ της Ολλανδίας. «Ο τελευταίος όμηρος μόλις αφέθηκε ελεύθερος. Ένα άτομο συνελήφθη» αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας. «Δεν μπορούμε να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες αυτήν τη στιγμή».

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άνδρες, ένας εκ των οποίων φορώντας μπαλακλάβα, βγήκαν τελευταίοι από το μπαρ στην πόλη Έντε της ανατολικής Ολλανδίας, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη κατάσταση ομηρίας, από ένοπλο με εκρηκτικά. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί γύρω από το κτίριο του καφέ-μπαρ Petticoat, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Η τοπική εφημερίδα de Telegraaf μετέδωσε ότι ο άνδρας που εισέβαλε το πρωί στην επιχείρηση  είναι οπλισμένος και έχει μαζί του εκρηκτικά.

«Βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλές ερωτήσεις για το κίνητρο. Προς το παρόν, τίποτε δεν δείχνει ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της. Τρεις άνθρωποι απελευθερώθηκαν πριν από λίγο από το καφέ όπου κρατούνταν όμηροι και η κατάσταση ομηρίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ανακοίνωσε μετέπειτα.

Βίντεο που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν ρομπότ, πιθανώς της μονάδας πυροτεχνουργών, να κινείται πλησίον του καφέ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι