Ένοχος κρίθηκε ο Τραμπ για την υπόθεση Στόρμι Ντάνιελς

Ένοχος κρίθηκε ο Τραμπ για την υπόθεση Στόρμι Ντάνιελς

Ένοχος κρίθηκε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κρίθηκε ένοχος για 34 κατηγορίες για παραποίηση επαγγελματικών αρχείων σχετικά με κρυφές πληρωμές χρημάτων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Ο επικεφαλής των ενόρκων στη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ για τα χρήματα που έδωσε τελικά στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, εξαγοράζοντας τη σιωπή της, είχε σταθερό τόνο φωνής, καθώς ανακοίνωνε τις ετυμηγορίες για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Έπειτα από πέντε εβδομάδες ακροαματικής διαδικασίας, η δίκη του Τραμπ ολοκληρώθηκε, με το δικαστήριο να κρίνει τον πρώην αρχηγό του Λευκού Οίκου ένοχο και για τις 34 κατηγορίες, εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το Sky News, δημοσιογράφοι που κάλυπταν την πολύκροτη δίκη είπαν ότι ο ίδιος ο Τραμπ δεν άλλαξε τη συμπεριφορά του, εκτός από το να κοιτάζει προς τα κάτω.

Και οι 12 Νεοϋορκέζοι ένορκοι αποφάσισαν ότι ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων είναι ένοχος για όλες τις κατηγορίες σε σχέση με τη δωροδοκία της Στόρμι Ντάνιελς.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ευχαρίστησε τους ενόρκους στη δίκη που διήρκεσε περίπου 23 ημέρες. Πλέον και οι 12 είναι πλέον ελεύθεροι να μιλήσουν δημόσια για τη δίκη.

Πηγή: newist.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι