Ένταση και φωτιά στις φυλακές Βόλου

Μυτιλήνη: Θρίλερ σε πτήση - Ένδειξη φωτιάς σε κινητήρα αεροπλάνου

Τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι και ένας κρατούμενος διακομίσθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο μετά από εισπνοή καπνού.

Φωτιά ξέσπασε σε θάλαμο των φυλακών Βόλου στη Χιλιαδού, λίγο μετά τις 6.30 μ.μ. απόψε. Οι πληροφορίες από τα τοπικά μέσα κάνουν λόγο για καυγά μεταξύ κρατουμένων που έφτασε στα όρια της εξέγερσης. Η αρχική συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων πήρε σύντομα απρόβλεπτες διαστάσεις, οδηγώντας σε φωτιά σε θάλαμο και συγκεκριμένα σε στρώματα εντός του σωφρονιστικού καταστήματος. Το αποτέλεσμα ήταν οι καπνοί να προκαλέσουν αποπνικτική ατμόσφαιρα στα κελιά. Τοπικά μέσα αναφέρουν πως πολλοί κρατούμενοι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν και καλούσαν σε βοήθεια.

Η φωτιά κατασβέσθηκε από 13 άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο, όμως πολλοί κρατούμενοι διαμαρτύρονται ότι εισέπνευσαν καπνούς και δεν τους πήγαν στο νοσοκομειο. Πλέον τα πράγματα είναι ήρεμα στις φυλακές, ενώ στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες έναρξης της πυρκαγιάς.

Πηγή: in.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx