Ένταση και ύβρεις στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου

Ένταση και ύβρεις στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου

Στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου έγινε ανταλλαγή εκφράσεων και ύβρεων  που δεν αρμόζουν σε ένα νομοθετικό όργανο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το TheNewspaper.gr, σοκ προκαλούν οι χυδαιότητες που ακούστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, από την σύμβουλο της παράταξης του Νίκου Παπαπέτρου, εναντίον του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας.

Κατά τη συνεδρίαση ο Απόστολος Ριζόπουλος, επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” είπε: “έλεος κι από εμάς, έχετε ευθύνη όλοι που έχετε μπαχαλέψει αυτό το δημοτικό συμβούλιο”.

Αμέσως μετά ακολούθησαν ύβρεις εναντίον του από την δημοτική σύμβουλο της “Συμμαχίας για τον Βόλο».

«Εσύ είσαι νούμερο. Νούμερο είσαι. Άντε @@@@σου μ@@@. Βλάκ@, ε βλάκ@. Αλλά δε φταίει κανένας. Με βάζεις στο ίδιο καζάνι εμένα με τον Μπέο; Ντροπή σου Ριζόπουλε, αλλά τέτοιοι είστε, γι αυτό είστε δύο σας»

Την ώρα εκείνη ο Αχιλλέας Μπέος απουσίαζε από την αίθουσα, καθώς είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας στο γραφείο του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι