Ένταση στην Θεσσαλονίκη, φοιτητές εμπόδισαν την κατάθεση στεφάνων

Ένταση στην Θεσσαλονίκη, φοιτητές εμπόδισαν την κατάθεση στεφάνων

Ένταση επικράτησε το πρωί στην Θεσσαλονίκη, έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Φοιτητές που  είχαν αποκλείσει την είσοδο της Σχολής, δεν επέτρεψαν να περάσει το προεδρείο του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ).

Τα αίματα άναψαν και ακολούθησαν σπρωξίματα και αντεγκλήσεις ανάμεσα στους φοιτητές και τα μέλη του Συνδέσμου. Οι φοιτητές τόνιζαν από την αρχή ότι δεν θα επιτρέψουν την είσοδο σε κανέναν υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ και της πολιτικής των μνημονίων.

Λίγη ώρα αργότερα οι φοιτητές δεν επέτρεψαν την είσοδο στον  πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη και στον δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη. Αν και οι δύο εκπρόσωποι φορέων της πόλης πέρασαν το πρώτο μπλόκο, στην συνέχεια συνάντησαν ένα δεύτερο μπροστά στην είσοδο της Πολυτεχνικής.

Μάλιστα οι νεαροί προσπάθησαν να τους πάρουν τα στεφάνια και η ένταση συνεχίστηκε και μπροστά στο μνημείο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι