Έως τα μέσα Ιουνίου και τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Λεωφορείο έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη - Ζημιές σε πέντε ΙΧ

Την κυκλοφορία 110 ηλεκτρικών λεωφορείων μέχρι τα μέσα Ιουνίου στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, προανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, κατα την διάρκεια της επίσκεψής του στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ.

Ειδικότερα, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε: «Βρίσκομαι σήμερα, για ακόμη μία φορά, στον υπό διαμόρφωση Σταθμό Φόρτισης ηλεκτρικών λεωφορείων στη Σταυρούπολη. Η πρόοδος του έργου, από τις 19 Μαΐου, όταν και βρεθήκαμε για τελευταία φορά στον ίδιο χώρο, είναι σημαντική. Σήμερα, λειτουργούν 41 φορτιστές, που μπορούν να φορτίζουν σε ένα 8ωρο 164 λεωφορεία. Οι υπόλοιποι 14 φορτιστές θα είναι λειτουργικοί σε 10 ημέρες».

Ακόμα, ο κ. Σταϊκούρας υπογράμμισε, ότι: «Σήμερα, κυκλοφορούν 88 ηλεκτρικά λεωφορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, από 17 λεωφορεία πριν από 2 περίπου εβδομάδες

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι