VIDEO

Βίντεο από το επεισόδιο πλωτού του Λιμενικού Σώματος με τουρκικό αλιευτικό

Βίντεο από το επεισόδιο πλωτού του Λιμενικού Σώματος με τουρκικό αλιευτικό

Μικρές υλικές ζημιές στο πρωραίο τμήμα πλωτού περιπολικού του Λιμενικού Σώματος, προκλήθηκαν κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, όταν στην προσπάθεια του Λ.Σ. να ελέγξει τουρκικό αλιευτικο που ψάρευε σε ελληνικά χωρικά ύδατα στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της βραχονησίδας Ζουράφα, στα ανατολικά της Σαμοθράκης, αυτό πραγματοποίησε απότομο ελιγμό πορείας με αποτέλεσμα την επακούμβηση των δύο σκαφών.

Το τουρκικό αλιευτικό αποχώρησε αμέσως με κατεύθυνση προς τα τουρκικά παράλια, ενώ το πλωτό του Λιμενικού παρέμεινε στην περιοχή για την εκτίμηση των ζημιών αλλά και την τυχόν παροχή ενδεχόμενης βοήθειας προς το τουρκικό αλιευτικό. Μετά την απομάκρυνση του ψαροκάικου, το σκάφος του Λιμενικού επέστρεψε στο λιμάνι της Σαμοθράκης. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σαμοθράκης, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx