Έπαθε έμφραγμα και πρόλαβε μόνο να παρκάρει

Έπαθε έμφραγμα και πρόλαβε μόνο να παρκάρει

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, ένας άνδρας ένιωσε αδιαθεσία και πρόλαβε μόνον να παρκάρει. Βγαίνοντας από το όχημά του, έπεσε νεκρός στο δρόμο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 12:00 το μεσημέρι, και ενώ ο οδηγός κινείτο στην οδό Αλέξανδρου Σβώλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και σταμάτησε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου. Στη συνέχεια βγήκε από αυτό, αλλά κατέρρευσε.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και Κινητή Ιατρική Μονάδα, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν, ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο. Δεν γνωρίζουμε την ηλικία του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx