Επεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Επεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Μολότοφ και χρήση χημικών μετά τις πορείες σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Αντιεξουσιαστές πέταξαν μολότοφ και από την αστυνομία έγινε χρήση χημικών στο κέντρο της πόλης.  Στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Εθνικής Αμύνης έχει στηθεί φράγμα της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εμποδίσει τα άτομα που συμμετείχαν στις πορείες να κατευθυνθούν προς το ΑΠΘ.

Επεισόδια σημειώθηκαν και στην Πάτρα μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο, Στο κέντρο της Πάτρας έπεσε «βροχή» από μολότοφ από ομάδα αντιεξουσιαστών και οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με κρότου λάμψης και χρήση χημικών. Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ για να εντοπίσουν τα άτομα που φέρονται να ξεκίνησαν τα επεισόδια στην Πάτρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι