Επεισόδια στην Ευελπίδων – Oμάδα θέλησε να εισέλθει στα δικαστήρια για τον 39χρονο

Προθεσμία πήρε από την ανακρίτρια ο 55χρονος που μαχαίρωσε μάγειρα στη Θεσσαλονίκη για μία μερίδα κοντοσούβλι

Ένταση σημειώθηκε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, όταν συγκεντρώθηκαν άτομα που φώναζαν ποικίλα συνθήματα για την άτυχη 28χρονη, τον 39χρονο δράστη αλλά και τη στάση της αστυνομίας επ΄αυτού.

Όταν προσπάθησαν να μπουν στο κτήριο 9 την ώρα που επρόκειτο να ξεκινήσει η απολογία του 39χρονου στην 25η τακτική ανακρίτρια, οι αστυνομικοί απώθησαν τους συγκεντρωθέντες.

Όπως έχει πει σε δημοσιογράφους η υπεράσπισή του, ο 39χρονος θα επικαλεσθεί τα ψυχιατρικά του προβλήματα και την εξάρτησή του από ναρκωτικά. Αν και έχει νοσηλευθεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικά καταστήματα, οι δημοσιογράφοι δεν γνωρίζουν αν υπάρχει ιατρική διάγνωση για ψυχικό νόσημα ή αν ο εγκλεισμός αφορούσε σε προσπάθεια απεξάρτησης από ουσίες.

Θα αιτηθεί στην ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Υπενθυμίζεται πως μετά τη σύλληψή του ζήτησε ο ίδιος να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική, όπου παράμεινε μόλις λίγες ώρες και κατόπιν πήρε εξιτήριο, καθώς οι γιατροί δεν βρήκαν λόγο κράτησής του εκεί.

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δίκη του χρήση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι