Δύο τραυματισμοί από τους πυροβολισμούς στη Βούλα

Έκρηξη σε εργοστάσιο εκρηκτικών στα Γρεβενά

Πυροβολισμοί έπεσαν το απόγευμα του Σαββάτου στη Βούλα. Δεν είναι γνωστές ακόμα πολλές λεπτομέρειες για το περιστατικό, πάντως το επεισόδιο προκάλεσε την κινητοποίηση της Αστυνομίας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άνδρα που κρατούσε και εκπυρσοκρότησε καραμπίνα, τραυματίζοντας δύο άλλους άνδρες που νοσηλεύονται στο Ασκληπιείο Βούλας.

Οι δύο τραυματισμένοι φέρουν τραύματα από σφαίρα ο ένας στην κοιλιά και ο άλλος στο στήθος. Το συμβάν τοποθετείται επί της οδού Ερμού στη Βούλα και συγκεκριμένα κοντά σε γνωστό φούρνο της περιοχής. Οι εργαζόμενοι του φούρνου ακούγοντας τους πυροβολισμούς έσπευσαν να κρυφτούν στο υπόγειο, ενώ λέγεται ότι στο σημείο ανακτήθηκε κι ένα ματωμένο μαχαίρι, αλλά και το ότι διέφυγε και αναζητείται μαύρο τζιπ με τρεις επιβαίνοντες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx