Επετειακή εκδήλωση διοργανώνει η Χρυσή Αυγή στη Θεσσαλονίκη

Επετειακή εκδήλωση διοργανώνει η Χρυσή Αυγή στη Θεσσαλονίκη,

Επετειακή εκδήλωση διοργανώνει η Χρυσή Αυγή (Μέτωπο Νεολαίας) στις 8 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, μία μέρα μετά τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την καταδίκη της ηγετικής ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης. Η εκδήλωση έρχεται έπειτα από αυξημένη κινητικότητα στο χώρο της Ακροδεξιάς, όπως φανερώνουν τα επεισόδια σε Σταυρούπολη, Ηλιούπολη και Νέο Ηράκλειο.

Η “επετειακή εκδήλωση” έχει προγραμματιστεί για τις 20:00 την Παρασκευή και σύμφωνα με τα φυλλάδια που διακινούνται, θα συμμετέχουν σε αυτήν εκτός από το Μέτωπο Νεολαίας, η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων, εκπρόσωποι εθνικιστικών παρατάξεων τοπικής αυτοδιοίκησης και πυρήνες της Βορείου Ελλάδος. Ο χώρος διεξαγωγής της εθνικιστικής φιέστας λαμβάνει χώρα σύμφωνα με την αφίσα στα επίσημα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ το διαφημιστικό αναγράφει “1 χρόνο μετά δεν μας λύγισε κανείς”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι