Επέτειος Πολυτεχνείου: Στους δρόμους 5.000 αστυνομικοί – Από αέρος θα επιτηρούν drones, ελικόπτερα

Επέτειος Πολυτεχνείου: Στους δρόμους 5.000 αστυνομικοί - Από αέρος θα επιτηρούν drones, ελικόπτερα

Σε ισχύ τέθηκαν από το πρωί της Τετάρτης τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. ενόψει της 50ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου σε πανεπιστημιακά ιδρύματα αλλά και γύρω από τα Εξάρχεια.

Με βάση τον αστυνομικό σχεδιασμό στα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ θα συμμετέχουν 5.000 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες. Αστυνομικοί θα κάνουν προληπτικούς ελέγχους και αν χρειαστεί θα κάνουν προσαγωγές.Ελικόπτερα και drones που θα επιχειρούν από αέρος, θα μεταδίδουν εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ετοιμότητα θα βρίσκονται και οι Αίαντες της ΕΛ.ΑΣ καθώς και ομάδες της ΕΚΑΜ -της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας της Ελληνικής Αστυνομίας. Παράλληλα έχει ενεργοποιηθεί και το Πληροφοριακό Δίκτυο Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. Ακόμη εκτός από την αμερικανική πρεσβεία θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία και στην πρεσβεία του Ισραήλ, λόγω του πολέμου με τη Χαμάς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι