Επιδείνωση παρουσιάζει η υγεία της Μαριέττας Γιαννάκου

Επιδείνωση παρουσιάζει η υγεία της Μαριέττας Γιαννάκου

Η πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου διακομίστηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας σήμερα το απόγευμα (Κυριακή). Η κα Γιαννάκου νοσηλευόταν στο Ναύπλιο με δύσπνοια και διαγνώσθηκε λοίμωξη του αναπνευστικού. Κρίθηκε από τον θεράποντα ιατρό της επιβεβλημένο να διακομιστεί σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο.

Οι δείκτες των εξετάσεων της σε συνδυασμό με το επιβαρυμένο ιστορικό υγείας της, φαίνεται πως ανησύχησαν τους γιατρούς που την παρακολουθούν. Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 10 μ.μ. το Σάββατο και ενώ βρισκόταν στο Κρανίδι Ερμιονίδας ένιωσε δύσπνοια και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου και νοσηλεύθηκε για 15 ώρες, προτού διακομισθεί στην Αθήνα.

Η κα Γιαννάκου είναι γιατρός, νευρολόγος-ψυχίατρος, 70 ετών, και η υγεία της αρκετά δοκιμασμένη. Το 2008, επειδή έπασχε από διαβήτη, ένα απλό κάταγμα που υπέστη στο δεξί της πόδι δεν επουλώθηκε, επιμολύνθηκε και οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό προκειμένου να σώσουν τη ζωή της. Πριν από τέσσερα χρόνια, το Μάιο του 2016 υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx