Eπικοινωνία Μητσοτάκης-Kovachevski για τις Πρέσπες

25 παραβιάσεις μετά την συνάντηση – Επικοινωνία Μητσοτάκη-Τσίπρα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας Dimitar Kovachevski, είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Kovachevski για την ανάληψη των καθηκόντων του και επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων και της Βόρειας Μακεδονίας, σύμφωνα με τα κριτήρια που έχουν τεθεί. Η στήριξη αυτή, τόνισε ο Πρωθυπουργός, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πλήρη, συνεπή και καλή τη πίστει εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία αποτελεί και μέρος της ενταξιακής διαδικασίας.

Στη διάρκεια της συνομιλίας, διαπιστώθηκε η αμοιβαία βούληση για την ενίσχυση των πολύπλευρων διμερών σχέσεων και της διμερούς συνεργασίας, με έμφαση στον οικονομικό και εμπορικό τομέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι