Επικρίσεις για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην όαση Σίβα και από το ΠΑΣΟΚ

Επικρίσεις για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην όαση Σίβα και από το ΠΑΣΟΚ

Τί λέει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ «έχουμε πολλές φορές επισημάνει ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει “ζηλέψει” τη “δόξα” του προκατόχου του. Επιθέσεις στις ανεξάρτητες αρχές, “παραμάγαζα” και παράκεντρα εξουσίας. Ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε κάνει σημαία το Disneyland-gate της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ως Πρωθυπουργός κρύβει κουτοπόνηρα το ταξίδι στην όαση Σίβα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Αφού περιλαμβανόταν στο “επίσημο” πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στην Αίγυπτο -όπως αφήνεται τώρα να εννοηθεί-, γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε εκ των προτέρων;

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε σχόλιό του «για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην όαση Σίβα».

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι