Επικρίσεις Τσίπρα από Ελευσίνα στην κυβέρνηση για την έξαρση του κορονοϊού

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, στην Ελευσίνα, με αφορμή την εξάπλωση του στη Δυτική Αττική. Επισήμανε, ότι οι ευθύνες βαρύνουν αποκλειστικά την κυβέρνηση για την έξαρση της πανδημίας στις περιοχές με μεγάλες βιομηχανικές μονάδες και εργοστάσια.

Ο Τσίπρας  επισήμανε ότι η κατάσταση «είναι αποτέλεσμα εγκληματικής αδιαφορίας και διαχειριστικής ανικανότητας και δεν μπορεί η ευθύνη να μετατίθεται στην τοπική αυτοδιοίκηση ή και στους ίδιους τους πολίτες.Είναι προφανές ότι όλα όσα πάρα πολύ καιρό τώρα, λενε οι ίδιοι οι επιστήμονες, διαμαρτυρόμενοι ότι η επιτροπή δεν έχει έγκαιρα στοιχεία για την επιδημιολογική πορεία ανά περιοχή, ανά περιφέρεια και σε καθημερινή βάση αποδεικνύονται σήμερα μέσα από την ίδια την εξέλιξη της πανδημίας».

Επιπλέο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε, ότι «δεν υπάρχουν τεστ μαζικά στους εργασιακούς χώρους που έχει αποδειχθεί τελικά ότι είναι χώροι που μεταδίδεται και επωάζεται ο ιός. Δεν είναι τυχαίο ότι η Δυτική Αττική είναι στο κόκκινο και η Δυτική Μακεδονία είναι στο κόκκινο. Η περιοχή της Πιερίας, της Πέλλας , του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης με τις μεγάλες βιομηχανικές μονάδες» σημείωσε».

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι