Επίσκεψη Κασσελάκη στο περίπτερο του ΠΑΣΟΚ – Η αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου

Επίσκεψη Κασσελάκη στο περίπτερο του ΠΑΣΟΚ – Η αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου

Τί είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την διάρκεια βόλτας στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε και το προεκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ.

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης ευχήθηκε στα μέλη του ΠΑΣΟΚ που ήταν στο σημείο «καλή δύναμη» και αυτοί με τη σειρά τους απάντησαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «καλή επιτυχία». Στη συζήτηση που ακολούθησε τους ρώτησε από πότε είναι στο ΠΑΣΟΚ με εκείνους να απαντούν σχεδόν από την ίδρυσή του, με αποτέλεσμα η κουβέντα να φτάσει στον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Αγωνιζόμαστε για να μπορέσουμε να κάνουμε μία Ελλάδα διαφορετική, όπως έκανε Ανδρέας Παπανδρέου το 1981», είπε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. «Εμείς θέλουμε να κυβερνήσουμε καλύτερα για το καλό όλου του κόσμου. Όπως έκανε τη συμφιλίωση το 1981 ο Ανδρέας, να μονιάσουμε όλη τη χώρα», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι