Επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

Επιστολή αμερικανών βουλευτών σε Μπάιντεν για την πώληση F-16 στην Τουρκία

«Θα ήταν λογικό ο Πρωθυπουργός να πραγματοποιήσει μια επίσκεψη στην Ουάσιγκτον, εντός του 2021, εφόσον το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες», δήλωσε η Αριστοτελία Πελώνη σε συνέντευξή της στον Ρ/Σ Real FΜ στον απόηχο της επικοινωνίας του κ. Μητσοτάκη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Αναφερόμενη στην επικοινωνία του Πρωθυπουργού με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, δήλωσε ότι έγινε μετά την παρέμβαση του Αμερικανού Προέδρου στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Η κα Πελώνη ανέφερε ότι η συνομιλία των δύο ηγετών έγινε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα.

«Είναι γνωστές οι σχέσεις που έχει ο κ. Μπάιντεν με την Ελλάδα. Γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της περιοχής και έχει πολύ στενές σχέσεις με την ελληνοαμερικανική κοινότητα. Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε εξαιρετικά καλό επίπεδο. Στο καλύτερο, ίσως, επίπεδο των τελευταίων ετών. Αναγνωρίζεται η Ελλάδα, ως ένας κρίσιμος σύμμαχος και δύναμη σταθερότητας στην Αν. Μεσόγειο. Είχε προηγηθεί και το πολύ θερμό μήνυμα του κ. Μπάιντεν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση», συμπλήρωσε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι