Επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Θεσσαλία – “Όραμα δεκαετιών” ο οδικός άξονας Ε65

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Θεσσαλία – “Όραμα δεκαετιών” ο οδικός άξονας Ε65

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί επίσκεψη στην Θεσσαλία, με αρχικό σταθμό τα Τρίκαλα, όπου μίλησε σε εκδήλωση για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής του οδικού άξονα Ε-65. Επόμενος προορισμός του, η Καρδίτσα.

Ο πρωθυπουργός τόνισε τη σημασία του έργου όχι μόνο για τα Τρίκαλα και τη Θεσσαλία, αλλά και για τη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο. Όπως δήλωσε «το έργο αυτό θα ολοκληρωθεί και θα γίνει πράξη ένα όραμα δεκαετιών, είναι ένας δρόμος που πατάει στη σπονδυλική στήλη της Ελλάδας. θα σπάσει η απομόνωση των Τρικάλων που θα ενωθούν με την Εγνατία και ο δρόμος αυτός αποτέλεσε και ένα προσωπικό στοίχημα για μένα, πείσαμε την ευρωπαϊκή επιτροπή για να δώσει το πράσινο φως και να ξεκινήσει αυτό το έργο».

Επίσης ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι «η διαδικασία απολιγνιτοποίησης δημιουργεί εύλογη ανησυχία αλλά και σημαντικές νέες προοπτικές για τη Δυτική Μακεδονία, ο Ε-65 σπάει την απομόνωση της περιοχής με τη νότια Ελλάδα. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε και με μεγάλη ταχύτητα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx