Επιστρέφει από το Πακιστάν χωρίς τους Αφγανούς το κυβερνητικό αεροσκάφος

Ζάκυνθος

Στην Αθήνα επιστρέφει το κυβερνητικό αεροσκάφος που είχε σταλεί για να συνδράμει στον απεγκλωβισμό Αφγανών διερμηνέων από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, μετά από εντολή του υπουργείου Εξωτερικών.

Το αεροσκάφος δεν έφτασε ποτέ στην Καμπούλ, καθώς οι εξελίξεις πρόλαβαν τον …σχεδιασμό του υπουργείου και του πρέσβη στο Αφγανιστάν, ο οποίος εδρεύει στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν.

Όπως μετέδωσε το μεσημεριανό δελτίο του OPEN το κυβερνητικό αεροσκάφος που είχε μεταβεί στο Ισλαμαμπάντ, μαζί διπλωμάτες και άνδρες των ειδικών δυνάμεων προκειμένου να συνδράμει στον απεγκλωβισμό Αφγανών διερμηνέων και των οικογενειών τους από την Καμπούλ, επιστρέφει στην Αθήνα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι