Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Επιστρέφει στην πολιτική ο Σακελλαρίδης - Θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Επιστρέφει στην πολιτική ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο κ. Σακελλαρίδης μετά από μία μακρά περίοδο αποχής συντάσσεται με το υπό διαμόρφωση κόμμα των αποχωρησάντων βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σακελλαρίδης στις βουλευτικές εκλογές είχε κάνει δήλωση υποστήριξης του ΣΥΡΙΑξίζει να σημειωθεί ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, ενώ στην εσωκομματική μάχη Κασσελάκη – Αχτσιόγλου, είχε τεθεί υπέρ της πρώην υπουργού Εργασίας της κυβέρνησης Τσίπρα.

Στις 17.30 ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτση είχαν συνάντηση στα γραφεία της Κ.Ο. στην Βουλή με τον κ. Σακελλαρίδη. Έγινε γνωστό πως αναλαμβάνει υπεύθυνος για τον Πολιτικό Σχεδιασμό στη Νέα Αριστερά.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Χαρίτσης τόνισε μεταξύ άλλων: Καλωσορίζω τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη Νέα Αριστερά Είναι ώρα να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ευθύνη για αξιόπιστη διέξοδο που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία.

Από την πλευρά του ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα, νιώθω ότι επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι. Να απευθύνω και εγώ κάλεσμα στους απογοητευμένους να ενώσουμε δυνάμεις. Και θέλει και μπορεί η Νέα Αριστερά να σηκώσει το βάρος. Στην ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής αρκέστηκε να πει «θα το δούμε, όλα στον καιρό τους».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι