ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συμπλοκή στα δικαστήρια της Κωνσταντινούπολης – Νεκροί οι δύο δράστες

Επίθεση ενόπλων στα δικαστήρια της Κωνσταντινούπολης - Δύο νεκροί και οκτώ τραυματίες

Τουλάχιστον δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα οκτώ τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους τρεις αστυνομικοί, σε επίθεση που σημειώθηκε το πρωί στα Δικαστήρια της Κωνσταντινούπολης.

Η πλατεία γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης στο Çağlayan, έχει αποκλειστεί, ενώ από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρεται ότι έχουν σκοτωθεί οι δύο δράστες.

Ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γελίκαγια ανέφερε ότι οι δύο δράστες εξουδετερώθηκαν, ενώ στους τραυματίες συμπεριλαμβάνονται τρεις αστυνομικοί. Σύμφωνα με τη δήλωση Γερλίκαγια «σήμερα, στις 11.46 π.μ., έγινε απόπειρα επίθεσης στο σημείο ελέγχου μπροστά από την πύλη C του δικαστηρίου Çağlayan της Κωνσταντινούπολης, από 2 δράστες, 1 γυναίκα και 1 άνδρα, που βρέθηκαν νεκροί. Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένων 3 αστυνομικών. Συγχαίρω τους ηρωικούς αστυνομικούς μας. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τις εξελίξεις με το κοινό».

 

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι