Επίθεση ενόπλου στο νότιο Ισραήλ: Νεκρός ο δράστης και ένας πολίτης

Επίθεση ενόπλου στο νότιο Ισραήλ: Νεκρός ο δράστης και ένας πολίτης
epa10916444 Israel police patrol the Wadi Al Joz neighbourhood in the old city in Jerusalem , 13 October 2023. Israel limited access to Al Aqsa Mosque complex as Hamas called for a day of rage in reaction to the war between Israel and Hamas. EPA/ABIR SULTAN

Ο Σταθμός Λεωφορείων της πόλης Μπερ Σεβά στο νότιο Ισραήλ δέχθηκε αιματηρή επίθεση από ένοπλο σήμερα το μεσημέρι.

Δυστυχώς μία 25χρονη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της από την επίθεση που αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική ενέργεια, ενώ νεκρός έπεσε και ο δράστης της επίθεσης μετά από πυρά των αρχών του Ισραήλ, σύμφωνα με τους Times of Israel.

Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών επιβεβαίωσαν πως μέχρι στιγμής έχουν τραυματιστεί 11 άτομα ηλικίας 20-30 χρόνων, στα οποία δόθηκαν ήδη οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: NewsIt

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx