VIDEO

Επίθεση με drone σε επιχείρηση ζωοτροφών στην Κρήτη!

Επίθεση με drone σε επιχείρηση ζωοτροφών στην Κρήτη!

Απίστευτο  περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη.

Επίθεση από drone δέχτηκε επιχείρηση ζωοτροφών στην Κρήτη. Άγνωστοι κατέβασαν με μη επανδρωμένο εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στην επιχείρηση με χρονόμετρα, προκειμένου να προκαλέσουν όπως όλα δείχνουν με την πρόθεση των δραστών καταστροφή στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος κατέγραψαν, τη νύχτα του Σαββάτου ένα drone να κατεβαίνει μέσα στις εγκαταστάσεις και να ρίχνει ένα μπουκάλι με εύφλεκτη ύλη και χρονόμετρο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr , το μπουκάλι με την εκρηκτική ύλη εντόπισε υπάλληλος της επιχείρησης. Όταν πλησίασε, αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για εμπρηστικό μηχανισμό τύπου μολότοφ. Ειδοποιήθηκαν οι αρχές ενώ στο σημείο έφτασε και πυροτεχνουργός από τα Χανιά.

Σύμφωνα με τον πυροτεχνουργό πρόκειται για ερασιτεχνικό εκρηκτικό μηχανισμό καθώς το μπουκάλι περιείχε πετρέλαιο και δεν υπήρχε πυροκροτητής. μΓια την ανάφλεξή του θα έπρεπε είτε κάποιος να του βάλει φωτιά είτε να αρπάξει πέφτοντας από το drone.

Πηγή: skai.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι