Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ

Δεν βλέπει εξάντληση της τετραετίας ο Τσίπρας

Σε μία ιδιαίτερα επιθετική ανάρτηση κατά της ελληνικής κυβέρνησης προχώρησε, μέσω Facebook, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τις προθέσεις της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ.

«Σημερινά πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα (εφημερίδες «Τα Νέα» και «Η Καθημερινή») φέρουν τον επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Υδρογονανθράκων των ΕΛΠΕ να εκτιμά ότι υπάρχουν μεγάλα κοιτάσματα νοτιοδυτικά της Κρήτης, στα οικόπεδα όπου τον περασμένο Ιούνιο υπογράψαμε να διερευνήσουν από κοινού ΕΛΠΕ, ExxonMobil και Total», αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Facebook.

«Αν αυτό ισχύει», υπογραμμίζει, «η επιλογή της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ και ιδιαίτερα της θυγατρικής της για τις εξορύξεις, δεν θα αποτελεί απλά ιδεοληψία, αλλά απιστία κατά του Δημοσίου».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι